PASSIONIS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1660 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Passionis. Meer weten? Ontdek meer

6 dec 2022 om 11:08 Heerlijke shoarma (wel wat zout, mag minder dan kan men zelf strooien als je wilt), patat wat slap, hou wel van "normale" patat, geen hard gebakken patat maar deze waren wel slap. Verder heerlijk hoor, warm ook en de bezorging is uiterst vriendelijk!
4 dec 2022 om 21:39 fries very wet and not edible, pizza doner speciaal not tasty, meat kind of old and hard
4 dec 2022 om 19:23 Dit keer was de patat amper gebakken heel bleek
3 dec 2022 om 18:23 Het eten was lekker
30 nov 2022 om 7:36 Bij aankomst was de pizza heerlijk warm, stoom kwam er van af! Lang geen warme pizza gehad zoals deze. Topppp toppp
29 nov 2022 om 9:03 Voor het eerst in lange tijd hier besteld.. ik heb een dorum en patat besteld.. patat was zo zacht dat het niet meer eetbaar voelde, en Dorum te veel gedompeld in saus leekt het ? Zo jammer, ik twijfel of ik in de toekomst wilt bestellen bij jullie.
27 nov 2022 om 21:08 Top kapsalon lekker warm vol van smaak en verslavend geworden helaas
25 nov 2022 om 23:10 Ik schrijf echt nooit een review maar hier is de Margherita net een hap zout!! Echt niet te eten dit. Heb erover gebeld en dacht een oplossing te krijgen maar helaas ik had maar pech GORE PIZZA BAH BAH NIET BESTELLEN MENSEN
20 nov 2022 om 21:59 Heerlijke pizza
19 nov 2022 om 20:42 Lekker eten,lekker op tijd en goeie service…
15 nov 2022 om 21:13 Heerlijk eten! Top service
2 nov 2022 om 9:38 Ik had een kapsalon besteld en die was lekker en snel geleverd ook.